Erfolge

Januar:

Auszeichnung mit dem Green-Chefs-Label

Februar:

Gewinn „Gold“ mit der Kochnati in Stuttgart sowie Gesamtsieg mit Ehrenpreis in der Disziplin Modernist Buffet
(Junioren-Koch-Nationalmannschaft)

November:

Gold Medal Contemporary Buffet

Gold Medal Hot Kitchen (Restaurant des Nations)

2nd Place for the participation and vice World Champion at the 13th Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018

Vize Koch-Olympiasieger 2016

Olympic Winner Overall Young Chefs 2016 / Silver Medal

Olympic Winner Young Chefs Edible Buffet / Gold and Bronze Medal

Olympic Winner Young Chefs Hot Kitchen/Gold and Silver Medal

Gustoevent

Finalist, 4. Platz

Junge Wilde 2016 by RollingPin

Finalist, 4. Platz

Swiss Ice Cup

5. Platz

Patissier des Jahres

Finalist, Top 10

Creativa Aarau

Goldmedaillen Gewinner

Swiss Bakery Trophy

1x Gold

1x Silber

2x Bronze

Hug Tartelettes Phantasia

Teilnahme

Culinaria Biel,

Goldmedaillien Gewinner

Presse